HUDVÅRD

Ansiktbehandlingar

Med hjälpt av avancerade produkter och behandlingstekniker skräddarsyr jag ansiktsbehandlingen efter just din huds behov och dina önskemål. Allt från vårdande och fuktgivande till kraftfull peeling på djupet. Ansiktsbehandlingar är 30, 60 eller 75 minuter och du kan välja att lägg till brynplock, färgning av fransar och bryn.
Nimue, Dermalogica eller DR K skincare

Jag har en ansiktsbehandling speciellt framtagen för tonårshuden. Kanske har du problem med finnar och pormaskar eller känner att huden är irriterad och lätt blossar? Jag skräddarsyr behandlingen efter din hud och dina önskemål. Är du under 18 år behöver du målsmans medgivangivande.

Dermapen 4

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå. Behandlingen utförs för både ytlig uppfräschning och reduktion av ojämnheter på djupet. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är 30-60 minuter och bör upprepas med 2-8 veckors mellanrum för bästa resultat.

Dermapen används framför allt för att behandla av:

  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Röklinjer runt munnen
  • Huduppstramning- och föryngring
  • Stora porer
  • Pigmenteringar
  • Ärr (acneärr, kirurgi och brännskador)

 

FRANSAR & BRYN

Frans- och brynfärg

Vill du framhäva din ögon mer? Skulle det vara skönt att slippa fylla i brynen eller skippa mascaran? Har du svårt att hitta din form på brynen? Med öga för detaljer kan jag färga dina bryn och fransar och forma din bryn.

Fransförlängning

Du kan välja mellan volymfransar eller singelfransar. Volymfransar ger en magisk volym och ett fluffigare utseende än singelfransarna, de brukar också hålla lite längre än singelfransarna. Singelfransarna appliceras en och en på de befintliga fransarna och ger ett naturligt förföriskt utseende. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar dig och jag anpassar förlängningen efter dina önskemål.

Ellebana Lash lift

Om du inte vill/kan göra fransförläning men ändå vill ha den där pigga lyftande blicken kan du med hjälp av Lashlift böja dina fransar, och samtidigt får de också en stärkande keratinbehandling.

 

VAXNING

Slät och fin med vaxning. Jag vaxar allt från haka till bikinilinje och ben. I alla vaxningar ingår det en lugnande och kylande gelé efter.

null

 

NAGLAR

Jag jobbar med Shellac som är ett mellanting mellan gelè och nagellack och håller 2-4 veckor. Högglansigt, något stärkande, ingen torktid och skadar inte din naturliga nagel. Jag gör en liten minimanikyren där jag formar dina naglar, gör iordning dina nagelband och gör dem fina för att sedan få Shellac i valfri färg/ franskt.